28 Eylül 2012 Cuma

Biz Tekrar Geldik



Seneler önce ''bir şeyler karalayalım, içerisinde bolca Lakers, yeteri kadar da spor olsun'' diyerek bu işe başlamıştık. LakersTR'de tanışıp arkadaş olduğumuz, kalemine güvendiğimiz adamları toplayıp bir şeyler yapmaya çalıştık. Belirli bir süre güzel ve umut veren bir projeyken sonraları hepimiz için birer sıkıntı ve düzensizlik kaynağına dönüştü burası. Biz de istemeyerek kapattık, olmuyordu. İki yıl aradan sonra, bir Twitter goygoyunda tekrardan açılmayı göze alacak kadar özlemişiz buraları.

Ekip ve gidişat konusunda pek köklü gözükmeyen ama bizim için çok şey ifade eden adımlar atarak giriyoruz bu işe. Daha sonradan konuşamadığımız, irtibatı kopardığımız veya kendi istekleriyle çıkan arkadaşlarımız oldu. Eski ekipten bize kalanlar Faruk ve Doğuş. Yazı yazdığım için kendimi belirtmiyorum. Biraz da adımıza yakışan kısıma yönelip ‘gencolardan’ tanıdığımız ve yine iyi yerlere gelebileceklerini düşündüğümüz arkadaşlarımızı da aramıza kattık. İbrahim, Buğra ve Ege bu düşünce içerisinde gruba katıldılar.

İşin gidişat kısmını açıklayacak olursak : Artık Türkiye’den futbola girmeyeceğiz. Daha çok basketbol, ara sıra da Avrupa’dan olmak üzere futbol yazacağız. Konu dışı bölümünde de abartmamak şartıyla her şeyi karalayacağız, bir kalıba sokmak istemiyorum. NBA, haftalık değerlendirmeler ve günlük Lakers takibini kapsayacak. Burada hepimiz varız, bir sorun olacağını sanmıyorum. TBL’yi Doğuş, ben ve Buğra götürecek. Motor Sporları ve tenisin büyük kısmı tamamen Ege’nin üzerine yıkılmış olup, beklentimizin üst seviyede olduğunu önemle belirtmek istiyorum. Goygoy kanalının mimarı Faruk yazı hayatına Coldplay serüveniyle başlayacak dersem ne yazacağı konusunda bir bilgi vermiş olabilirim  sanırım. Yani biz de bilmiyoruz..

Tüm bunların ötesinde biz bu sefer daha çok eğlenceli ve her şeyden önce bizim hoşumuza gidecek  şeyler yapacağız. Goygoyu bol, lezzeti fazla şeyler çıkarsa hoşumuza gidecektir. Bu yüzden haftalık ya da aylık podcast yayınlarına da başlayacağız. Bizi tanıyanlar ve ekip dinlese bile bizim için yeterli ve gelecek adına daha umutlu bir hal alacaktır. Hatta ilk iş olarak Galatasaray – Fenerbahçe maçı için hazırlıklar tamam. İlk etapta Doğuş ile başlangıçı yapıp, daha sonra konuya hakim olan kişilerin seçimiyle ayrı ayrı yayınlar yapmayı planlıyoruz.

Kendi adıma yazıyorum ama diğer arkadaşların da bu duyguları taşıdığına eminim. Biz bayağı hevesli geliyoruz. Bloga da yeni bir sayfa açtık. Üç tane yazı serimiz hariç her şeyi geçmişe gönderdik. Sağ taraf tamamen düzenlendi ve istediğimiz hali aldı.

Fazla uzatmadan.. Yolumuz açık olsun.

Hiç yorum yok: