9 Aralık 2009 Çarşamba

Vedat Özdemiroğlu Röportajı


"İ.U. İletişim Fakültesi’ni bitirdi. Yazarlığa Gırgır, Fırt ve Çarşaf dergilerinde yayımlanan notları ve kısa öyküleriyle başladı. Çeşitli gazete, radyo ve televizyon programlarında görev aldı. Alamet-i Farika ve Grey gibi reklam ajanslarında kısa süreli çalıştı.

Vedat Özdemiroğlu, şu anda Uykusuz'da yazarlık ve Kanaltürk'de Türkçe Sözülü Hafif Komik Programını yapmaktadır. maNga'nın "Dünyanın Sonuna Doğmuşum" klibinde başrol oynamıştır ve fanatik Beşiktaş taraftarıdır."

Eren sağolsun röportajı ayarlamış, aslında benim Her Telden yazısında bahsettiğim kişi bu değildi ama hoş bir sürpriz oldu. Sorularınızı bekliyoruz...

Ek olarak edit: Kendisi şu an Milliyet'in Cadde ekinde köşe yazarlığı yapmaktadır, ekşi'den alıntı yaptıktan sonra ekleyecektim ancak unutmuşum.

Edit 2: Konu Sabitlenmiştir. Yeni yazılar bu postun altındadır.

6 yorum:

Faruk dedi ki...

Abi 10-0'lık Adanademirspor maçı yerine sevgilinle sinemaya giderken pskilojini öğrenebilir miyiz? Maçın skorunu duyunca ne yaptın?

Eren dedi ki...

Daha çok kendim için sormuş olucam ama eminim benim gibi bir çok meraklı vardır.

Karikatür dergisinde çalışabilmek, çizebilmek için ne gibi yollardan geçmek gerekiyor ? Benim gibi abzürt bir meslek dalına atılmış insanlara da açık mıdır buranın kapısı ?

Adsız dedi ki...

boyle bır ıse gırerken neler hıssetınız ve secımızı yapmanızda neler etkılı oldu etkın olan taraf sızmı yoksa cevrenızmıydı..
bırde besıktaslı old. bılınıyor bellı bır kesımce pekı besıktaslılıgınız aıledenmı gelıyor

Beercholic dedi ki...

az önce tesadüfen youtube'da bir kısa filminize rastladım.. şampiyon beşiktaş isimli, vedat okyar'ın anısına çekilmiş bir film.. senaryosu size ait ve rolde almışsınız, bunun hikayesini anlatır mısınız?

Doğuş dedi ki...

bende bir hikayesine duydum: babası alkol aldıktan sonra biraz da ona içirmiş küçükken ve alkol kontrolü sırasında "sizin makine bozuk, çocuğa içirin onda da çıkar" tarzı bir olay geçmi sanırım başından. doğru mudur?

fırat dedi ki...

beşiktaş konulu olmayan bir şiir kitabı çıkmarmayı planlıyor musunuz?